Lek och spel

Hos oss kryllar det av spel och leksaker! För de allra minsta har vi Galts populära prasselböcker och babypussel, tillsammans med massor av babyleksaker från andra märken och karaktärer. Vad sägs om att bada med Alfons Åberg eller Mumintrollen? För lite äldre barn har vi ännu mer leksaker och pyssel att välja bland: det finns slajm i en massa olika färger och former, badfigurer och badmadrasser, mjukisar, sandleksaker, bollar, leksaker, djurfigurer, byggklossar, sportleksaker, maskeradkläder, speldosor, smyckeskrin, väskor, pysselset och mycket mer.

Förutom vårt housebrand MX Play, säljer vi också licensprodukter med välkända karaktärer som Mumintrollet, Pippi Långstrump, Emil i Lönneberga, Alfons Åberg, Mamma Mu och Kråkan, Pettson och Findus och Labyrint. Danska Liontouch, brittiska Galt och Fabbrix, Fuzzikins, Lalaboom och Mojo är exempel på varumärken som vi importerar. Alla våra leksaker är naturligtvis säkra och trygga att leka med. De är CE-märkta och uppfyller säkerhetskraven för leksaker.

Att spela brädspel är härligt! I vårt breda sortiment ingår spel för alla åldrar. För babyn finns bland annat favoriten Var är Lilla Kanin, som blev utsett till Årets barnspel år 2016. I kategorin barn- och familjespel har vi massor av favoriter, med Labyrint brädspelen som en av storsäljarna. Därtill har vi både vuxenspel och partyspel, som What do you meme, Stinky Pig och frågespelet Smart10, som vann titeln Årets vuxenspel 2017. Smart10 fortsätter förtjusa genom flertalet uppsättningar nya frågekort i olika tema. Många av spelen tillverkas i vår egen spelfabrik Peliko, utanför Åbo, Finland. Vi har också ett stort urval pussel, som tillverkas av returkartong i vår egen spelfabrik.

Och det finns mer… Kolla i butiken nära dig eller hör av dig till oss!