Lek och spel

Hos oss kryllar det av spel och leksaker! För de allra minsta har vi Galts populära prasselböcker och babypussel, tillsammans med massor av babyleksaker från andra märken och karaktärer. Vad sägs om att bada med Lilla My och Mumintrollen, eller bygga sandslott med Mamma Mu och Kråkan? För lite äldre barn finns det massor av leksaker, spel och pyssel att välja bland: slajm i olika färger och former, mjukisar, sandleksaker, bollar, leksaker, djurfigurer, byggklossar, sportleksaker, maskeradkläder, speldosor, smyckeskrin, väskor, spel, pussel, pysselset och mycket mer.

Förutom vårt housebrand MX Play, säljer vi licensprodukter med välkända karaktärer som Mumintrollet, Pippi Långstrump, Emil i Lönneberga, Mamma Mu och Kråkan, Pettson och Findus och Labyrint. Svenska Mad Mattr, danska Liontouch, brittiska Galt och Happy Nappers, Spirograph, Koosh, Kess, Fuzzikins och Wrebbit är exempel på varumärken som vi importerar. Alla våra leksaker är naturligtvis säkra och trygga att leka med. De är CE-märkta och uppfyller säkerhetskraven för leksaker.

Att spela brädspel är härligt! I vårt breda sortiment ingår spel för alla åldrar. För babyn finns bland annat favoriten Var är Lilla Kanin, som blev utsett till Årets barnspel år 2016. I kategorin barn- och familjespel har vi massor av favoriter. Därtill har vi både vuxenspel och partyspel, som What do you meme, Stinky Pig och frågespelet Smart10, som vann titeln Årets vuxenspel 2017. Smart10 fortsätter förtjusa genom flertalet expansioner i olika tema. Många av spelen tillverkas i vår egna spelfabrik Peliko, utanför Åbo, Finland. Vi har också ett stort urval pussel, som tillverkas i Pelikos fabrik, av returkartong och med hjälp av solel.

Och det finns mer… Kolla i butiken nära dig eller hör av dig till oss!