Lek och spel

Spel- och leksaksparadis: hos oss hittar du det mesta kidsen kan tänkas önska sig fram och även något åt de vuxna!

Spelsortimentet Martinex erbjuder söker liknande då våra produkter säljs i över 50 länder världen runt. Klassiska Spelkort, Löjliga Familjen och Svarte Petter är spel som en stor del av oss vuxit upp med. Dessa spel kan du hitta hos oss. Förutom klassiker arbetar vi hårt för att utveckla och erbjuda de senaste nytt inom spelmarknaden. Detta arbete belönades då vi år 2016 vann kategorin Årets bästa barnspel i Sverige med spelet ”Var är lilla kaninen”. Även brädspelet som baserar sig på TV-serien Labyrint har blivit populärt, ännu ett spel att nämna som vi själva utvecklat och tillverkat. Vårt sortiment inkluderar också spel som är mera inriktade åt vuxna, såsom Pentago och Place.

Vårt breda leksakssortiment innefattar lite av allt, både i leksaksvis och med tanke på karaktärer och figurer. Alfons Åberg, Pippi Långstrump, Mumin och många mera: hos oss hittar du produkter med bekanta sagofigurer. Utöver pussel och spel har vi mjukisdjur, badleksaker, sandleksaker, plastfigurer, paraplyn, små börsar, tygväskor, pappväskor och mycket mer!

Vi importerar också flera bekanta märken, bl.a. Galt och Liontouch. Det brittiska Galt är specialiserat på hobby- och pysselredskap för barn i dagis- och lågstadieåldern; ingenting är riktigt vanligt med de här produkterna, t.ex. färgläggningsboken innehåller magi och djuren som kan böjas till nyckelringar krymper. Kollektionen innehåller också smyckespyssel för flickor. Produkterna är lagom stora och lätta att ta med på t.ex. resan som tidsfördriv.

Danska Liontouch är originalet bland svärd och sköldar i skumgummi (mer specifikt EVA) och är idag standarden för kvalitet och design inom denna grupp leksaker. Sedan 1995 har skaparna bakom Liontouch designat de bästa mjuka leksakssvärden och -sköldarna på marknaden. Det finns ett brett sortiment med massor av fantastiska saker och kläder för både killar och tjejer inom riddare, prinsessor, pirater, cowboy och indianer, banditer, snickarverktyg mm. Allt för att barnen ska kunna leka aktiva lekar där de verkligen kan leva sig in och skapa fantastiska sagor och historier.

Vi har även ett eget housebrand MX Play, som tillverkar klassiska leksaker till alla roliga lekar små barn tycker om: kökslek, butikslek, läkarmottagning, polislek, sjörövarlek eller snickarlek för att nämna några.

Och det finns mera… Kolla i butiken nära dig eller hör av dig till oss!

Kära kund, observera återkallelse av Seek’O Block Flash 35, 75 och 90 delar