Hemma


Vårt hem är det ställe där vi känner oss mest bekväma och oss själva. Därför är det också stället var vi har allt det som vi tycker att behövs för en fridfull tillvaro. Vi på Martinex känner till olika önskemål och behov, och har ett brett sortiment att bjuda på inom matlagning, hemtextilier, inredning och småförvaring. Med kvalitet i fokus.

Vår kollektion i hemtextilier innehåller bl.a. sänglakan (för stora och små), örngott, badlakan, plädar, vackra kuddfodral och mattor. Textilerna designas i Finland och tillverkas i fabrik som fyller REACH och BSCI kraven. Samma gäller materialvalen, mjuka och av hög kvalitet, med Öko-Tex och BSCI- certifikat.

För matlagnings- och bakningsentusiaster erbjuder vi redskap för att förverkliga oförglömliga bjudningar av olika sorter: middagar, brunch, lunch eller fest. Allt från bordsdekorationer, tallrikar, glas, muggar, stekpannor, bakformar till slevar hittar du från oss, ofta bärande mycket av vårt eget avtryck både när det gäller design och form. Praktiska egenskaper och estetik samt möjligheten att kombinera säsongprodukter med grundsortimentet (t.ex. i Koti-kärlserien) är hjärtesaker för oss.

Vår egen serie med baktillbehör, Iloleipuri, erbjuder högklassiga formar och redskap för enkel och rolig bakning. För barn finns en egen Iloleipuri-serie och dessutom Mumin-hushållsvaror. Iloleipuri förvandlar både små och stora bakentusiaster till mästerbagare!

Hållbara, vackra och praktiska lådor och korgar till förvarning eller till inredning hittar du även här. Glöm inte heller mindre burkar eller askar som man lätt kan förvara småsaker i. Och Martinex Home -kollektionens lyktor, korgar och inredningstextilier omfattar ett brett sortiment som skiftar enligt säsong och erbjuder något vackert för varje smak. På riktigt!