Kläder och väskor

Vi på Martinex vill skapa kläder som barnet själv skulle välja – glada och färgrika plagg med fina mönster i mjuka och bekväma material. Kläderna är hållbara och formgivna av vårt designteam i Finland, som strävar efter att göra dem lätta att klä på sig och bära i lek och rörelse. Vi använder huvudsakligen ekologisk bomull i alla våra plagg för barn, där mer än 80% av materialet är bomull.

I vårt breda sortiment ingår tröjor, byxor, mysoveraller, leggings, klänningar, tunikor, bodys, pyjamasar, strumpor, underkläder, badrockar, handdukar, bäddset och mycket mer. Märken vi jobbar med just nu är Mumin, Pippi Långstrump, Emil i Lönneberga och vårt egna varumärke Ma-ia Family, som lanserades hösten 2021.

Våra babykläder finns i storlekarna 56-86 cm och barnkläderna är främst i storlekarna 92-122. I vissa kollektioner ingår kläder för unga i storlek 128-164 och en del vuxenkläder ingår oftast i kollektionerna från Mumin, Pippi Långstrump och Ma-ia Family. Vi lyssnar på våra kunder och tar eventuella önskemål i beaktande.

Vi har ett brett urval väskor i olika modeller, storlekar, mönster och färger från Mumin, Pippi Långstrump och Ma-ia Family. Väskorna är omsorgsfullt formgivna för funktionalitet, med praktiska detaljer och ett vackert utseende, främst för vuxna men även i barnstorlekar. Vi strävar efter att göra väskor i bra material, som håller hög kvalitet utan att bli för dyra. Väsk-kollektionerna lanseras höst och vår.